Projectoverzicht

ARS3014 - Geburestraat
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 23 april 2019

De werken zullen 6 maanden duren

Met dit project willen de gemeente Aarschot en Riopact een riolering aanleggen die het afvalwater van de woningen in de Geburestraat opvangt en aansluit op de waterzuivering.

De werken starten op dinsdag 23 april 2019 en zullen in totaal ongeveer 90 werkdagen duren. De aannemer start eerst met de aanleg van de riolering. Deze zal uitgevoerd zijn voor de start van het bouwverlof in juli 2019. Na het bouwverlof start de aannemer vervolgens met de wegopbouw.

Nieuws en updates

 • 18 okt 2019

  Pas aansluiten op riolering als pompstation in dienst is

   

  Door onvoorziene omstandigheden werk het pompstation begin oktober niet opgestart. Er moeten nog enkele aanpassingswerken worden uitgevoerd. Deze zijn gepland begin november. Je kunt je woning pas aansluiten op de riolering op het ogenblik dat het pompstation in werking is. We houden je op de hoogte met een bewonersbrief.

 • 27 mei 2019

  Riolering in Geburestraat ligt

   

  In zowat heel de Geburestraat ligt de nieuwe riolering op zijn plaats. Enkel ter hoogte van de Oude Mechelsebaan moet de aannemer nog een klein probleem wegwerken. In het pompstation moet de elektromechanische uitrusting geplaatst worden. Deze week zet de aannemer de grenzen van de wegkoffer en de fundering uit. In de eerste week van juni worden de boorden en goten aangebracht.

 • 20 mei 2019

  Wat gebeurt in de Geburestraat?

   

  Momenteel plaatst de aannemer in de Geburestraat de pompput voor het pompstation en legt hij de riolering aan in de richting van de Oude Mechelsebaan. Zodra de nieuwe rioleringen liggen, worden de huisaansluitingen uitgevoerd. Na de aanleg van de riolering wordt de persleiding geplaatst tussen het pompstation en de Oude Mechelsebaan.

   

  De woningen mogen nog niet op de huisaansluitputjes worden aangesloten omdat het pompstation nog niet werkt. We informeren je wanneer je het regenwater en het afvalwater van je woning gescheiden mag aansluiten.

   

  De toegang naar de huizen is mogelijk ofwel langs de Oude Mechelsebaan ofwel langs de tijdelijke brug langs de Dellenweg. Enkel ter hoogte van de sleuf voor het leggen van de riolen (± 50 meter) zal je niet met de auto tot bij de woning geraken.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Bart Van Genechten - werfleider

Locatie werfkeet: Geburestraat