Projectoverzicht

ZED3013 - Zedelgem: Cassierswegel
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 24 september 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Nieuws en updates

 • 04 feb 2019

  Begin maart wordt toplaag asfalt aangelegd in Cassierswegel

  Begin december 2018 werd de onderlaag asfalt aangelegd in de Cassierswegel. Aangezien we in de winter geen toplaag asfalt kunnen plaatsen, zal dit pas in maart 2019 gebeuren. Gelijktijdig hiermee worden de beperkte wegeniswerken in Berkenhaegestraat en Lievensstraat meegenomen. De werken in de Lievensstraat kunnen pas worden uitgevoerd nadat de nieuwbouw appartementen recht tegenover de Cassierswegel voldoende zijn afgewerkt. Deze werken zijn ingepland vanaf 18 maart 2019.

  Je kunt de plannen voor de straatinrichting hier inkijken.

 • 14 dec 2018

  Mogelijk nog dit jaar beton op kruispunt met Burgemeester Lievensstraat

  Omdat we tijdens het graven op een onbekende riolering zijn gestoten, hebben de werken vertraging opgelopen. Toch zijn we er in geslaagd om op 6 december de onderlaag asfalt te leggen. Intussen worden de voetpaden en opritten verder aangelegd. Indien de weersomstandigheden het toelaten, zal dit jaar de beton nog gegoten worden op het kruispunt met de Burgemeester Joseph Lievensstraat. Terwijl de beton uitdroogt, is de Cassierswegel bereikbaar langs de Berkenhagestraat. De werken op het kruispunt met de Berkenhagestraat worden midden februari 2019 uitgevoerd. In de winter kan immers geen asfalt worden gegoten. We verwachten dat we de toplaag asfalt begin maart 2019 kunnen plaatsen.

 • 09 nov 2018

  Aanleg bovenbouw is bezig

  De riolering werd volledig aangelegd, de huisaansluitingen en straatkolken werden uitgevoerd. De aannemer is inmiddels gestart met de uitvoering van de bovenbouw. Onder voorbehoud van weersomstandigheden zal de weg, zoals gepland, begin december terug worden opengesteld voor het verkeer.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Frederic Callewaert - Aannemer RTS Infra

Locatie werfkeet: parking Cassierswegel (politie)