Praktische info

23335 - Optimalisatie overstort en afkoppeling Scherendelle

Jouw veiligheid op de werf

De werken in je buurt zijn erg ingrijpend en op een werf van deze omvang schuilt achter elke hoek gevaar. Een rondrijdende vrachtwagen, een onverwacht obstakel, een put, … Het zijn allemaal risico’s. Om die veiligheidsrisico’s voor jou en voor ons te beperken, nemen we een hele reeks maatregelen. Maar als we de veiligheid voor iedereen willen vergroten, dan hebben we ook jouw hulp nodig!

Kom je in de buurt van onze werf, volg dan deze richtlijnen:

  • Ga alleen op de werf als het echt niet anders kan.
  • Respecteer de werfsignalisatie en de verkeersregels.
  • Moet je toch de werf op, kijk dan extra uit voor mogelijke obstakels, putten en voertuigen.
  • Maak, voor je de werf oversteekt, altijd oogcontact met de vrachtwagenchauffeur of kraanbestuurder. Alleen zo ben je zeker dat hij of zij je gezien heeft.
  • Draag een geel hesje. Zo ben je pas echt zichtbaar.
  • Berg je oortjes en GSM even op. Zo hoor en zie je alles.
  • Zie je een onveilige situatie? Spreek ons of onze aannemer er over aan.
  • Blijf aandachtig voor je eigen veiligheid en die van je kinderen, andere bewoners of voorbijgangers.

Meer veiligheid: daar werken we samen aan!

Huisvuilophaling

Met de huisvuilophaaldienst van Interrand werden afspraken gemaakt zodat het huisvuil ook tijdens de werken wordt opgehaald.

Als de riolering in de straat wordt gelegd, dan kan de vuilniswagen niet door. Zet uw vuilnis op de normale ophaaldag voor 7 uur buiten, dan brengt de aannemer het naar de hoek van de straat.

Is dit voor u onmogelijk? Laat dit even weten aan Yves Bruggen (0475 69 29 07) de werfleider van de aannemer.

Verhuis of levering: informeer ons

Plan je een verhuis of een bijzondere levering tijdens de werken? Laat het zo snel mogelijk weten via ons contactcenter (tel. 03 450 45 45) zodat de aannemer hier rekening mee kan houden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een wijziging in de planning? Belangrijke info over een omleiding? Een stand van zaken? Graag bezorgen we de laatste nieuwtjes de dag zelf nog in jouw mailbox.
Inschrijven op onze nieuwsbrief doe je via de knop "Volg dit project" op de landingspagina. We geven jouw contactgegevens niet door aan derden en gebruiken deze niet voor commerciële doeleinden. Bovendien kan je je om het even wanneer gemakkelijk weer uitschrijven.

Buurtafgevaardigde of vertegenwoordiger handelaars

We verwelkomen graag een of meerdere vertegenwoordigers van de bewoners en/of handelaars op de werfvergadering. Ze zijn immers de ideale schakel tussen de buurtbewoners en de projectleiding. De vertegenwoordigers kunnen jouw vragen bundelen en bespreken op het werfoverleg. Zo word je rechtstreeks betrokken bij de uitvoering van de werken. Geïnteresseerd? Laat dit even weten aan de projectmanager of aan het Contactcenter (03 450 45 45).